katartik

Bringával a vörösszőnyegen - Megválasztották az ország legstílusosabb biciklisét

2013. április 23. - ruttnerkata

A belvárosban a legjobb és legköltséghatékonyabb közlekedési forma a biciklizés. Arról nem is beszélve, hogy az úgynevezett ökológiai lábnyomunk mennyivel kisebb is lesz, hogy ha szénmonoxid mentesen közlekedünk. Szóval bringázni menő és menő az is, ha a bringánkkal összhangban öltözünk fel. 
Biciklikre már évek óta trendi különböző egyedi kiegészítőt biggyeszteni, de számít az is milyen cuccban tekerünk. A hétvégén az ország legstílusosabb bringását kereste az InStyle magazin és a Hungarian CycleChic a Biciklivel a vörös szőnyegen elnevezésű rendezvényén. 




Az utolsó budapesti Critical Mass kerékpáros felvonulás után, az Erzsébet teret is ellepték a bringázni és divatot kedvelők. 
Többek közt Tatár Csilla, Till Attila, Éder Krisztián azaz SP és Gryllus Dorka is... Ők mindannyian azért jöttek el és tekertek át a vörös szőnyegen mert ismerik a biciklizés örömét és szeretnék, ha más is megismerné azt.





A bringával a vörös szőnyegen elnevezésű divatshow célja, hogy ne csak az aktuális trendeket, hanem a biciklizést is népszerűsítse. De ezen kívül itt választották meg az ország legstílusosabb biciklisét is. 
A rendezvényen egyébként



nem csak hírességek, hanem civilek is részt vettek. A divattervezőkből, divat szakértőkből  újságírókból és celebekből álló zsűri a civilek közül választotta ki a legstílusosabb bringást. 



Köztudott, hogy Till Attila nagy biciklis, szinte mindenhova két kerékkel jár. Ám most nem a kifutón biciklizett, hanem ő is az ítészek közé tartozott.

"Az olyan jó, amikor valaki elképesztő harmóniában van a kerékpárjával és látszik, hogy olyan merész, de jó ízléssel van összerakva, de rájöttem, hogy én azt is szeretem, amikor valaki tök ízléstelen viszont baromi bátor. "

A civil divatkedvelők sem voltak hétköznapi ruhákban, nem véletlen, hiszen a zsűri közülük választott.  
Volt aki virágos koszorúval a fején, volt, aki kiskutyájával együtt jelentkezett a legstílusosabbnak járó díjért. 
A divat shown a hírességeken kívül, 10 fiú és 10 lány tekert a legstílusosabb biciklis címért, na meg a vele járó nyereményért egy fél millió forintot érő bicikliért.





A fél millió forintos biciklit ezzel a csíkos pólós, zakós és kalapos szettel  Deli Levente nyerte. Azt mondta, az álombiciklit biztosan használni fogja, de a régi darabot is megtartja majd.




Fotók: InStyle 

süti beállítások módosítása