katartik

GAS POP-UP Jeans - Tapasztald meg a varázslatot!

2013. március 02. - ruttnerkata

Tapasztald meg a varázslatot! Ezzel a szlogennel hirdeti a GAS új POP-UP tökéletes feneket formáló farmerét. Jelen esetben pedig semmi túlzó marketingfogás nincs a dologban, ugyanis tényleg csodálatos dolog történik azzal, aki megveszi és felveszi a POP-UP Jeanst. 


Meghívást kaptam a GAS 2013 tavaszi/nyári kollekciójának a sajtótájékoztatójára, és bár nem magyar tervezőről van szó, mégis úgy gondoltam érdemes elmennem és írnom róla, hiszen a farmer a mindennapi életünk szerves része, az a ruhadarab ami mindenki szekrényében megtalálható. A sajtótájékoztatón a főszerepet a GAS forradalmian új farmere a POP-UP Jeans kapta.
A POP-UP Jeans lényege, hogy tökéletes feneket adjon viselőjének. A GAS munkatársai egy éves tesztmunka után dobják csak piacra ezt a terméket, szóval nem véletlenül terjesztik róla, hogy a farmerek iPhone-ja. A POP-UP Jeans tehát felülmúlja mindazt, amit eddig egy farmerről gondoltunk.
De a sajtótájékoztatón a tavaszi/nyári fehérnemű divatot és más ruhákat is bemutatott a világhírű cég.




A POP-UP Jeans egy stretch anyagból készült farmer, ami már eleve formálja a csipőt és a feneket, de a cég még egy csavart tett a dologba.

A Push up melltartókhoz hasonlóan, a farmer fenék részébe egy-egy rejtett zsebbe, beleilleszthető két anatómiai kidolgozású, allergia mentes szivacs, hogy kitöltsék és megemeljék a feneket. A szivacsok mérete a farmer méretével egyenes arányban változik, így adja meg ez az innováció a tökéletesen kerek hátsót.


A szivacsok tökéletesen illeszkednek a testhez. Tapasztalatból mondom, ugyanis a GAS minden, a sajtótájékoztatón résztvevőt meglepett egy POP-UP Jeans-szel. Csak azt érzékeled a farmer viselésénél, hogy jobban megnéznek és dícsérnek, szóval a tökéletes hátsó mellett még plusz önbizalmat is ad a nadrág. A szivacs egyébként könnyen eltávolítható, a farmer szivacsok nélkül is hordható.


A POP-UP Jeans nőnapon debütál, tehát március 8-tól megvásárolható, így minden nőnek tökéletes feneke lehet, a GAS jóvoltából.
A sajtótájékoztatón továbbá, a GAS 2013 tavaszi/nyári kollekciójának más ruhadarabjai is bemutatásra kerültek. Néhány fotó a kollekcióból.

























süti beállítások módosítása