katartik

Shanghai Fashion Week

2012. október 15. - ruttnerkata

Holnap délután életem egyik legizgalmasabb utazására indulok el. Két magyar designerrel Bódis Boglárkával és Beke Lucával, valamint a Triumph marketing menedzserével közösen utazunk Kínába.
A magyar tervezőkről már olvashattatok itt a blogon "Egy álom története..." címmel ITT, és "Mindig létre akartam hozni valami újat, valami maradandót" címmel ITT
A lányok mindketten neveztek a Triumph fehérneműpályázatára és mindketten nyertek is. Bogi tavaly, a magyar döntőn és a nemzetközin is tarolt. Az általa tervezett Triumph fehérnemű immár több mint 30 országban megvásárolható, sőt pár héttel ezelőtt Bogi és tervezőtársa megnyitotta saját márkájának az Elysian-nek showroomját. ( A megnyitóról ITT olvashattok)


Beke Luca idén pályázott a Triumph fehérnemű versenyére. Ő a hazai döntő nyertese, így


Shanghaiban idén ő fog versenyezni győztes pályamunkájával.


De egy mindössze 22 éves magyar designer lánnyal Búzás Lucával is találkozni fogok Shanghaiban, ő az Ázsiában híres divattervező Stella Lam mellett dolgozik, de saját tervezésű ruháit is láthatja a divatra éhes közönség a Fashion Week-en.


Shanghai után Tokióba is átrepülünk, ahol biztosan csupa-csupa érdekes, és teljesen beteg design cuccok között szerzem majd az inspirációt, amelyet persze majd meg is mutatok Nektek.
A kínai és Tokiói kalandjaimat riport formájában a Tv2 Aktív című műsorában, személyes élményeimet pedig majd itt a blogon láthatjátok.

Viszlát két hét múlva!



süti beállítások módosítása