katartik

EGY ÁLOM TÖRTÉNETE - BÓDIS BOGLÁRKA FEHÉRNEMÜK

2012. szeptember 01. - ruttnerkata

Bódis Boglárka 30 évesen szakmát váltott, közgáz végzettséggel, otthagyta minisztériumi állását és a Parlamentből, beült a KREA művészeti iskolába, hogy tervezőnek tanuljon. Mindössze második évének végén járt, amikor a Triumph fehérnemű pályázatára beadta alkotását. Baudelaire híres verse, a “Les Fleurs du Mal” inspirálta munkájával, nyert itthon és nyert a tavalyi berlini döntőn is. A győzelem óta kicsivel több, mint egy év telt el  és nagyon úgy néz ki, hogy Bódis Boglárka nevét megismeri a világ. Fehérneműjét világszerte, több mint 30 ország Triumph boltjaiban lehet megvásárolni.


Aktívos riporterként tavaly óta végigkísértem Bogi minden egyes szakmai lépését, sőt itt a blogon is többször írtam róla például az "Egy magyar tervező útja a világhírnév felé"  és a "Sárkányok és pillangók ihlették" című cikkemben. 
Láttam, hogyan jut egyre feljebb, a lépcsőnek pedig még nincs vége. Bogi egyre szedi a fokokat, és egyáltalán nem fárad. Sőt nem csak fehérneműkben, hanem saját márkában is gondolkozik. Hamarosan megnyitja budapesti showroom-ját, ott megvásárolható ruhái pont olyan kifinomultak és elegánsak lesznek, mint ő maga.



A Triumph és Bogi jóvoltából, tegnap én is egy gyönyörű Bódis fehérnemű büszke tulajdonosa lettem, a kollekciót bárki megcsodálhatja és megvásárolhatja például a Triumph Váci utcai üzletében.
Bogival készített Aktívos vágatlan interjúmat ITT A TV2.HU/AKTIV oldalon nézhetitek meg, holnap pedig már fent lesz a teljes portré anyag. 








Balenciaga Inspiration Bódis Boglárka

Balenciaga Inspiration Bódis Boglárka
Balenciaga Inspiration Bódis Boglárka

Balenciaga Inspiration - Bódis Boglárka ruha

Fotók: Viszlay Márk




süti beállítások módosítása