katartik

Hipszter design figurák

2013. december 04. - ruttnerkata

Új figurával rukkolt elő a Folqa Collection! A bábuk ötletgazdája Juhász-Váczi Heni most a Design Terminal jótékonysági árverésére tervezett hipszter külsőt az új bábunak, de a menő megjelenést, klasszikus történelmi nevezetességek ellensúlyozza. A figura oldalán a főváros legismertebb építészeti alkotásai jelennek meg, utalva ezzel arra, hogy Budapest idén ünnepli a 140. születésnapját. A szuvenír bábuk immár több mint két éve színesítik a boltok kínálatát, az eddig népi foglalkozásokat megjelenítő Folqakról a blogon is többször olvashattatok, például ITT

FolqaHipszterBP140_02.jpgA december 7-i zártkörű ünnepi megnyitót követően december 8-tól 23-ig tart nyitva az immár hagyományosnak mondható Adventi Ajándékvásár a Design Terminalban. A vásáron egyúttal megtekinthetők azok az egyedi termékek is, amelyeket a december 13-i jótékonysági gálaesten árvereznek el a meghívottak körében. Erre az alkalomra a Folqa Collection egy hófehér, gyöngyházfényű Folqa figurát mintázott, oldalán Budapest legismertebb nevezetességeivel. A klasszikus történelmi nevezetességek komolyságát egy nagyon is kortárs karakterrel ellensúlyozták, így született meg a csontkeretes szemüveget viselő, trendi frizurás Hipszter Folqa.

FolqaHipszterBP140_03.jpg

Ha tetszik a bejegyzés kövesd a katARTik-ot a facebookon is, ITT! 

FolqaHipszterBP140_01.jpg

A Folqa Collection két évvel ezelőtt a WAMP-on debütált figuráival, azóta a karakterek száma is nőtt, és a termékkör is bővült. A boltok polcaira és onnan a külföldi és hazai vásárlókhoz kerülhettek a konyhai alátétek, mágnesek, könyvjelzők, ékszerek, a napokban pedig már a dizájnkarórák is, együttműködésben a S.T.A.M.P.S. óragyártóval. Hasonló együttműködésben folyik jelenleg adventi akciójuk a Magyar Ínyencvidékkel, melyek pikáns mártásait most ingyen adják a konyhaszettek mellé, ráadásul 20 százalékos kuponra is jogosult lesz a vásárló, amit következő Folqa-vásárlásakor használhat fel. 

Heni10Folqa13oktober01.jpg

Az elmúlt két évben a Folqák eljutottak külföldi boltokba és áruházláncokhoz is, valamint VIP vendégeknek és cégajándék gyanánt adják 4 és 5-csillagos szállodák, nagyvállalatok, konferencia-szervezők és állami intézmények, többek közt a Magyar Országgyűlés is.

Ha tetszik a bejegyzés kövesd a katARTik-ot a facebookon is, ITT! 

süti beállítások módosítása