katartik

Je Suis Belle - Csillagos nyári napok

2013. május 17. - ruttnerkata

A Je Suis Belle új, üde és friss kollekciója sportos, laza, elegáns és magával ragadóan nőies. A meleg nyári napokra szánt lenge ruhákhoz a márka két tervezője Dévényi Dalma és Kiss Tibor  azúrkék és smaragdzöld pamut muszlinokat választottak. A kollekció vezérmotívuma a csillag-minta, mely a farmer shortok, szoknyák és kabátok esetében a formaalakításban játszottak fő szerepet, a ruháknál pántokon köszönnek vissza kisebb léptékben. A csillagokat a tervezők a logóba is belekomponálták, mely az öltözékekre is felkerültek. 




Az új kollekció darabjainál, minden egyes mintaelemet egy speciális varrástechnikával készítettek. A darabokon a hip-hop kultúrából vett megoldások mellett ismét megjelennek játékos részletek, melyek felülírják egy már jól megszokott ruhadarab alapvető természetét.
A 2013-as nyári kollekció is megvásárolható lesz 2013. május 24-én a Ludwig Múzeumban, ahol Late Night Shopping eseményével vár mindnekit a Je Suiss Belle várunk. Ezen az estén már 2013-2014-es őszi-téli kollekciónkból is lehetséges az előrendelés.

















Fotográfus: Surányi Miklós
Modell: Gréta @ Valentine Model
Smink: Kovalik Natasa
Haj: Hairclub Team
Asszisztens: Waldron Sydney András

süti beállítások módosítása