katartik

Ez most Budapest egyik legjobb kézműves csokizója

2016. február 22. - ruttnerkata

Casca. Egy hely a Jókai téren, ahol a város legfinomabb bonbonjait lehet kapni. Itt minden kézműves és tényleg mindenféle csoki, forrócsoki, táblás csoki, ét- és fehér csoki, csokidrazsé, sőt még csokikrém is kapható. Az egyik tulaj Ádok Róbert régi kollegám, aki nem csak operatőrként, hanem színészként is remekel, most pedig ő lett egy picit a Csokoládé című film. Annyiban biztosan, hogy árulja az édességeket, szóval vele is lehet találkozni a Casca pultja mögött. De íme itt a hely! Ha még nem voltatok, nézzetek szét és ha tetszik kezdjétek már a holnap reggelt ott, vagy fejezzétek be náluk a napot. 

12742475_1120107978033422_4261886433951819626_n.jpg

A KATARTIKOT MEGTALÁLOD A FACEBOOKON IS ITT 

A CIKK FOLYTATÓDIK, KATTINTS A TOVÁBB GOMBRA 

A Cascában a csokik egytől egyig kézműves termékek. Az étcsokiknak fixen 58% a kakaótartalma, a tejcsokiknak 33%, a fehércsokik pedig 100% kakaóvajból és vaniliából készülnek. A bonbonokat 19-20 fokon egy speciális hűtőben tartják, 20 féle ízben lehet kapni, a szarvasgombástól a citromos fehércsokin át a tengeri-sós karamellásig nagyon sokféle megkóstollható. 

casca3.jpgcasca8.jpgcasca5.jpg

A KATARTIKOT MEGTALÁLOD A FACEBOOKON IS ITT 

Robi azt mondja azt tapasztalják itthon is egyre nyitottabbak az emberek a minőségi, kézműves bonbonok iránt. Vannak, akik csak kevesebbet visznek, de az ízek miatt úgy is megéri. Azt mondja sokan először ajándékba kapnak Cascás csokit, de olyan sikert arat, hogy később maguknak is vásárolnak belőlük.  

casca6.jpgcasca7.jpg

casca2.jpg

A forrócsokikat étcsokiból készítik, van chilis, narancsos és normál. A kávé is isteni, laktózmentes és mandulatejjel is kérhető. A Casca céges megrendeléseket is vállal. 

casca.jpg

 Casca

Budapest VI. kerület Jókai tér 3. 

hétfőtől-vasárnapig 8-19.oo

Fotók: Szögi Lackó

 

HA SZOMORÚ LETTÉL MERT VÉGE A BEJEGYZÉSNEK, LÁJKOLD A KATARTIKOT A FACEBOOKON ITT 

 

 

süti beállítások módosítása