katartik

Nanushka Summer: Variálható tervezői darabok

2014. március 29. - ruttnerkata

Sándor Szandra azaz Nanushka nevét szerintem már azok is ismerik, akik nem annyira jártasak a magyar tervezői világban. A bájos magyar tervező folyamatos mozgásban van, országról országra jár, a nemzetközi és a magyar magazinok hasábjain is ott figyelnek a ruhái és vele is folyamatosan készülnek az interjúk. Egyre nagyobb sikere közben pedig Budapesten mutatta be a 2014 tavaszára és a nyárra tervezett, letisztult, könnyen variálható ruháit. 

nanushka1.jpg

A márka 2014-es tavaszi-nyári kollekciójához Nanushka Paul Jacoulet, francia festő rézkarc fametszeteiből táplálkozott. A Japánban élt Jacoulet rendkívül jól ismerte a környező mikronéziai szigetvilágot. Munkáiban az ott élő törzsek tetoválásai elevenednek meg, melyekkel gyakran a törzsi tagok az egész testüket borították. A tetoválások és az ocelot minta képviselik a fő jegyeket a kollekcióban, az egyes darabokat az ottani  törzsi világ és a body art inspirálta. 

nanushka5.jpg

Ahogy a korábbi Nanushka kollekciók, úgy a 2014-es tavaszi- nyári ruhák is tökéletes harmóniát teremtenek a könnyen variálható elemek és az érdekes kontrasztok között. 

nanushka6.jpgA tervező, Sándor Szandra Nanushka 

nanushk3.jpg

Ha érdekel a stílus és a lifestyle, kövesd a katARTik-ot a facebookon ITT, vagy az INSTAGRAMON ITT!

nanushka8.jpg

nanushka4.jpg

nanushka9.jpg

  Ha érdekel a stílus és a lifestyle, kövesd a katARTik-ot a facebookon ITT, vagy az INSTAGRAMON ITT!

süti beállítások módosítása