katartik

Adj életet a képeidnek! A legjobb fotós applikációk

2014. március 21. - ruttnerkata

Amióta okostelefonom van, azóta tulajdonképpen rajongok a fotós applikációkért, de igazán jókat csak az utóbbi hónapokban találtam. Összeszedtem a kedvenceimet, mert ahogy jön a jóidő szerintem nem csak én kattintgatok itt-ott gyakrabban a telefonommal, hanem ti is. Egy kis effekt pedig soha sem árt. 

image_175.jpg

image_165.jpg

 Ha tetszik a bejegyzés kövesd a katARTik-ot a facebookon, ahol kommentelhetsz isITT, vagy az INSTAGRAMon ITT!

Jelenleg a number one nálam a PicCandy nevű applikáció. Egy külföldi blogon találtam rá, a letöltés pillanatától kezdve imádom. Az app nem csak effekteket kínál, hanem feliratsablonokat, figurákat, mintákat, amelyekkel szuper egyedivé tudjuk tenni a képeinket. Nagyon bírom. 

A bejegyzés folytatódik, további képekért kattintsatok a tovább gombra! 

image_176.jpg

A második helyezet a PicsArt, ahol effektekkel, szöveggel és clipart-os figurákkal dobhatjuk fel a képeinket. Sőt működik a képben kép funkció is. 

image_178.jpg

A harmadik helyezet a Photowonder, ez ha jól tudom egy dél-koreai app. Vannak benne elvetemült dolgok. Például lehet nagyobbítani a mellméretet, vékonyítani az állat, de ki is sminkelhetjük magunkat a fotón, vagy egy kattintással javíthatunk a külsőnkön. Ja és persze jó kis kollázsokat is lehet vele készíteni.  

image_169.jpg

De van még a Moldiv rengeteg sablonnal, háromszöggel, szívvel mindenféle mintával. Az örök kedvenc pedig az Instagram, de ott persze a közösségi ügy dominál effektekkel. 

A katARTikot megtaláljátok az Instagramon is még több fotóval RUTTNERKATA néven ITT

instagram2.jpg

 

  Ha tetszik a bejegyzés kövesd a katARTik-ot a facebookon, ahol kommentelhetsz isITT, vagy az INSTAGRAMon ITT!

 

süti beállítások módosítása