katartik

Játssz a színekkel, tervezz magadnak táskát!

2013. november 22. - ruttnerkata

Lengyel Zsuzsi játékot csinál a tervezésből. A táskadizájner új kollekciójának tervezésébe bevonja vásárlóit is, így egy egészen izgalmas táska kollekció jön létre. A táskákon található színes rátétek ugyanis variálhatóak, vagy saját rátét is tervezhető, így bárki bármikor megalkothatja saját stílusának és ruhájának megfelelő színkombinációjú táskáját. Ez nem csak azért jó, mert így szinte minden ruhánkhoz hordhatjuk őket, hanem azért is mert derűt visznek a szürke hideg napokba. 

IMG_6115.jpg

A két méretben kapható alaptáskák önmagukban is mutatósak, de a négyzetes és tégla formájú rátétekkel azonnal izgalmas és egyedi darabot varázsolhatunk belőlük. A rátétek variálhatósága végtelen, hiszen ha a mindkét oldalán különböző színű rátéteket megfordítjuk, máris egy másik hangulatú táskát kapunk, a rátétek számáról és formájáról nem is beszélve. Lehetőség van egyedi igények, saját rátétek tervezésére is, így kedvenc cipőhöz, ruhához tökéletesen passzoló kiegészítőt lehet varázsolni belőlük.

9 ratet rgb.jpg

Ha valakit egyszer elkap az alkotási láz, megtervezheti először a saját rátétjét, majd kiválaszthatja hozzá a legjobban illő alaptáskát. A vásárló átélheti mindazt a játékos izgalmat, amit dizájnerként az alkotó munka ad!

IMG_6121.jpg

 

Ha tetszik a bejegyzés kövesd a katARTik-ot a facebookon is, ITT! 

 

IMG_6194.jpg

IMG_6039.jpg

fekete + 1 foltos rgb_1.jpg

fekete+4 rgb_1.jpg

A Bag Game táskakollekcióval az Árkád 1. emeletén található Link designtérben és Lengyel Zsuzsi webshopjában lehet játszani.

 

fotó 3_1.JPGSzerző: Ruttner Kata 

süti beállítások módosítása