katartik

Az idei ősz legszebb magyar designer kollekciója

2013. október 31. - ruttnerkata

Judit Takács új kollekciójának cipői és táskái pont olyanok, mint az azokról készült fotók. Gyönyörűek, mégis titokzatosak. Bár az új kollekcióban nem, de a képekben van valami szomorúság, mintha az elmúlás nem csak az évszak adottsága lenne, hanem ott van a modellek hangulatában is. A tervező új darabjait, ami a természet kincseiből merít,  csakis komoly, kifinomult nők ruhatárába tudom elképzelni. A kézzel készített táskák és lábbelik földszínei az őszülő erdőt juttatják eszünkbe. A meggy, szilva, rozsda, egérszürke és matt fekete színű, puha tapintású bőrök helyenként szőrös bőrrel kombinálva különleges hangulatot eredményeznek. Nekem az idei év aboszolút kedvencei. 

JT_13_14FW_6_kicsi.jpg

A táskák formavilágát a Judittól megszokott határozott vonalvezetés, letisztult elegancia jellemzi. A márka karakterét meghatározó modellek a szezon színeibe bújtak, emellett új, klasszikus kézitáska és vállra vehető tote modellekkel is gazdagodott a kollekció. A bőr táskák mellett két gőzölt bükkfából készült clutch-t is megálmodott a tervező. A kistáskák egyike egy doboz táska, míg a másik egy redőnyös áthajtó megoldással kialakított modell. 

JT_13_14FW_5_kicsi.jpg

A bőr táskák egyedi kellékei a bükkfából készült névtáblák és fenékszegek, melyek a gyantaolajjal történő kezelés révén enyhe, narancsos illatot árasztanak. A fenékszegek koppanása a fa talpú japán lábbelik kopogását idézi.

A táskákhoz illő elegáns, magassarkú fűzős bokacsizmákat és a klasszikus fekete, lapostalpú combcsizmákat a szőrös bőr részletek teszik izgalmassá. A minőségi anyaghasználat és a professzionális kialakítás következtében a lábbelik kényelmesek és hosszú életűek. A karakteres formák kombinálva az extravagáns, szokatlan részletekkel vonzzák a tekintetet, és viselőjüknek különleges megjelenést kölcsönöznek.

A tárgyak megvásárolhatók Budapesten a Circle’n Line szalonban, a Mono Fashion Shop- ban illetve közvetlenül a tervezőtől.

JT_13_14FW_2_kicsi.jpg

JT_13_14FW_1_kicsi.jpg

JT_13_14FW_4_kicsi.jpg

Webshop

http://judittakacs.bigcartel.com/

Judit Takács

judittakacs.com



Stáb:

Fotó: Martin Wanda

Styling: Kiss Márk

Modell: Laura Esti - Visage, Evelin - Visage

Smink: Staudt Hanna

Haj: Krasznár Zsolt

szerző_1.jpgSzerző: Ruttner Kata 

 

 Ha tetszett a bejegyzés kövesd a katARTik-ot a facebookon is, ITT! 

süti beállítások módosítása