katartik

Designer ékszerekben pózolt a szépségkirálynő - Csermák Dóra minikollekció

2013. július 24. - ruttnerkata

Az óceán mélye inspirálta Csermák Dórát a csermakdesign alkotóját új nyári minikollekciója a Deep Ocean megalkotásában. Dórával valamivel több mint egy éve találkoztam először, a blog hozott össze minket, azóta pedig folyamatosan kapcsolatban vagyunk. A tervező tavaly hozta be kollekciójába a geometrikus formákat és ragaszkodik is hozzájuk, mind a tavaszi-nyári mind a mostani mini kollekció ezekre a letisztult formákra épül. Dóra munkái egy évvel ezelőtt is szépek voltak, beazonosíthatóak, letisztultak, ám a fejlődés egészen elképesztő módon látszik alkotásain. A lányra nem mellesleg New York-ban is felfigyeltek. Egy amerikai webáruház árulja munkáit, és ha ez még nem lenne elég, az ékszereiről készült kollekciófotóit a nyár végén ki is állítják a Nagy Alma egyik galériájában. 


DCS_jewelry_4.jpg

webre_4.jpg

DCS_jewelry_5.jpg

Az új kollekció a természet hangulatát és védelemre szoruló diverzitását idézi. A főbb színek: a halvány menta, a zöld és a fehér, melyek a „vadvilágot”, a természetet, különösen a mély tengerek hangulatát szimbolizálják. A lookbook modellje Semmi-Kis Tünde, a legvagányabb magyar szépségkirálynő. Határozott és szenvedélyes kisugárzása jól ellensúlyozza az ékszerek pasztell világának ártatlanságát. A márkára jellemző geometrikus formák ebben a kollekcióban is visszatértek, mivel a tervező fontosnak tartja a letisztult vonalak használatát rohanó világunkban. Az új ékszerek is könnyen kombinálhatóak bármilyen mintás, egyszínű, sötét vagy világos ruhával egyaránt. Az anyaghasználat (könnyűfém, balsa fa) pedig biztosítja, hogy viselésük kényelmes és egyszerű legyen.

webre_2_1.jpg

webre_5.jpg

webre_3_1.jpg

DCS_jewelry_2.jpg

webre_8.jpg

katartik_logo3 (2).jpgDeep Ocean.
Fotó: Frohmann Ágnes ( Charlotte Fotóstúdióó )
Modell: Semmi-Kis Tünde szépségkirálynőnk
Smink: Turbucz Mara ( Mara Turbucz makeup artist )

A katARTikot megtaláljátok a facebook-on is ITT, ahol más és több információt is megtudhattok a magyar tervezőkről! 

Csermák Dóra ékszereit a tervezőtől személyesen rendelhetitek meg, de megtaláljátok Szilas Rita tervezői boltjában is őket a La Masniban a Hajós utca 26/a-ban! 

süti beállítások módosítása