katartik

Sztárok fotóiból nyílt kiállítás

2013. június 09. - ruttnerkata

A fotózás már nem csak a művészek kiváltsága. A fényképezőgépes telefonok elterjedésével már bárki könnyedén készíthet képeket és dokumentálhatja mindennapjait. 
A sztárok közül pedig sokan közösségi oldalukra is feltöltik fotóikat, mintegy naplóként, megmutatva mindennapjaikat másoknak.  
Hogy melyik hírességnek milyen az élete azt most bárki megnézheti.  Számos színész, énekes és műsorvezető, köztük Al Ghaoui Hesna, Kandász Andrea, a Pazo zenekar énekese KRSA, Puskás Peti, vagy Trokán Nóra fotóiból nyílt kiállítás egy dél-budai bevásárlóközpontban a Savoya Parkban. 

Fotó: Trokán Nóra 
Fotó: KRSA, Pazo 

Kandász Andrea a Tv2 műsorvezetője már gyerekkora óta fényképez. Azt mondja főleg világjáró forgatásain szokott kattintgatni.

Amikor megjelentünk azon a szigeten, ahol az esőerdőben élnek ezek a gyerekek, akkor tulajdonképpen visszazökkentem úgy háromezer évvel ezelőtti időbe, ahol a gyerekek a fákon másznak, kedvesek, teljesen civilizálatlanok. 




Trokán Nóra civilizált világban fotózgat leginkább. Bár neki is van a kiállítottak közül olyan képe, amit Egyiptomban egy sivatagban élő beduin családnál fotózott.
Képein  táncművészek és színészek is megjelennek.



Fotó: Trokán Nóra: Kovács Patrícia színésznő 


"Ő Kovács Patrícia színésznő. Bementem hozzá a színházba és 

körülbelül amikor még így festegette magát, akkor ott megláttam ezt és elkezdett nekem hülyéskedni és akkor fotózgattunk ez ebből született. "

Nóra főleg embereket fotóz, azt mondja azért, mert....
szereti a pillanatok változatosságát, de szeret előre kitalált koncepciók alapján dolgozni. A kiállítottak közül két fotója is előre eltervezett fotózás eredménye.

A Kozák Krisztináról készült balerinás kép is előre kitalált dolog volt. Ő egy nagyon nagyon tehetséges fiatal balerina és mondtam neki, hogy csináljunk képeket, ő beleegyezett, hozott tütüt és balett cipőt és improvizáltunk a teremben. 

Fotó: Trokán Nóra 

Fotó: Trokán Nóra

Fotó: Trokán Nóra

Al Ghaoui Hesna 

Fotó: KRSA, Pazo 

Fotó: Puskás Peti

Fotó: Al Ghaoui Hesna




süti beállítások módosítása