katartik

Stylewalker Night Special Edition

2013. június 07. - ruttnerkata

A romkocsma-nézegetős, a filmes, a nyolcadik kerületi "gettós", és az éjszaka biciklivel tekerős fővárosi túrák után már a divattúra sem ismeretlen a Budapesten élők körében. A divatra érzékenyeknek, az egyedi cuccokat kedvelőknek a szombat este biztosan elhozza a boldogságot.  Immár másodszorra kerül megrendezésre a Stylewalker Night elnevezésű éjszakai fashion trip, amely idén nagy örömmel csatlakozott a június 8-i Central European Fashion Days, a Gombold Újra! záróeseményéhez egy special edition keretén belül. 
Szombat este az V. kerületben található magyar vonatkozású designer üzletek este 9-től egészen éjfélig várják a Gombold Újra közönségét és azokat is, akik szívesen megismernék a hazai tervezőket és alkotásaikat. 




Az üzletek természetesen kedvezményekkel készülnek a Stylewalker-re, szóval mindenképpen érdemes bejárni és közelebbről is megismerni a designer boltok kínálatát.

Stylewalker Night Special Edition 
2013. június 8. 
Résztvevő üzletek:

Bomo Art Budapest, Buborék, Colorbar, Eventuell Galéria, Hybridart Design Shop&Café, Insitu, Lollipop Factory Budapest, Nemesi Anna Jewellery, Nemruci, Retrock Deluxe, Rododendron, TheGardenStudio, wonderLAB concept store 



Hybridart 

Nemruci


süti beállítások módosítása