katartik

KlassDSign - 2013 Summer

2013. május 07. - ruttnerkata

Egy éves születésnapját, egy új kollekcióval ünnepli a KlassDSign! A két tervező lány Tóth Kata és Schmél Nóra ezzel a munkával, már a harmadik minimál táskakollekciójukat hozták létre egy év alatt. A KlassDSign sikeréről azt állítani, hogy példa nélküli a magyar piacon talán nem is olyan nagy túlzás. A lányok már az első, idézetes vászontáska kollekcióval is berobbantak, majd őszre már a farmert kombinálták a bőrrel, továbbra is maradva az idézeteknél, a táskákat pedig nem csak itthon, hanem Angliában is árulják. 
A lányok útja most egy elegánsabb vonalon vezet tovább, új kollekciójukban vállra akasztható farmertáskáik korall, menta és nude színű zsebekkel egészültek ki, de a totebag-ek mellett clutch-ok is helyet kaptak az új design-nak köszönhetően. Az a bizonyos plusz, a KlassDSign elmaradhatatlan kelléke, a cserélhető masni most is feltűnik a táskákon. 
A nyári projektben Kerényi Virág divattervező is részt vett, ő farmer és bőr baseball sapkáival járul hozzá a KlassDSign-os lányok sikeréhez. 










Design: KlassDSign Tote Bags / Tóth Katalin & Schmél Nóra 

Photo: Kecskés Márton 
Hats: Kerényi Virág for KlassDSign Tote Bags 
Make up: Horváth Ágnes
Hair: Karátson Olivér 
Models: Hajnal & Julianna @ Attractive 
Special thanks for Je Suis Belle and Tomcsányi Dóri






süti beállítások módosítása