katartik

Maison Elyisian - 2013 ss'

2013. április 25. - ruttnerkata

Elysian az utazó nő, aki egyszerre tud törékeny és erős lenni, tudatában van nőiességének és büszkén vállalja azt, érzéki de sosem közönséges. Kíváncsi, szeretné felfedezni a körülötte lévő világot, nagy hangsúlyt fektet a tanulásra, érdeklődése által pedig folyamatosan fejlődik. Lényének fontos jellemzője a titokzatosság, nem tárja fel azonnal személyiségének minden oldalát. Elysian egy nő, aki örökölt egy házat, amit szeretne felépíteni. 
Az Elysian Bódis Boglárka és Gajer Emese megszemélyesített, nagyon nőies márkája, amelynek 2013-as tavaszi-nyári kollekció bemutatóján én is ott lehettem. 
Az Elysian mindössze egy éve létezik, de kétség kívül új színfolt a magyar divat világában. Ahogy az új kollekció bemutatóján résztvevő Schiffer Miklós stílustanácsadó is mondta, a két lány által megalkotott márka az intelligens divatot képviseli és klasszikus vonalaival, csodálatos anyagaival felhívja arra a figyelmet, hogy a nők legyenek nők és öltözzenek is nőiesen. 




Az Elysian új kollekcióját az Indiai építészet inspirálta. Az egyik tervező Gajer Emese egy hónapot töltött idén télen Indiában, nagy hatással voltak rá az épületek, a minták. Rengeteget fotózott és írt benyomásairól, ezek alapján tervezték meg Boglárkával közösen új tavaszi-nyári kollekciójukat.
Selymet, bőrt, finom szöveteket használtak, színekben pedig a krémet, a feketét, a korallt.
A lányok később még egy smaragdzöld kapszulakollekcióval is készülnek. A bemutatón Zsédenyi Adrienn és Schiffer Miklós stílustanácsadó is ott volt.












süti beállítások módosítása