katartik

Nagyon patent! - Dorka Petrity tavaszi táskái és kiegészítői

2013. március 26. - ruttnerkata

Már tavaszi kollekciójában elhozza a nyár és a tenger hangulatát Dorka Petrity, ugyanis a tervező tavaszi táskáit és ékszereit a tengerparti nyaralások hangulata inspirálta. A táskák és az ékszerek a türkiz, a tengerkék, a rózsaszín és a korall árnyalatait hordozzák, továbbá a kiegészítőkön megjelennek a hullámmotívumok, a charmok közül pedig az ideig kollekcióban a vasmacska kapta a főszerepet. Egyébként a táskák kreatív újítása, hogy egy mozdulattal egy másik borítéktáska varázsolható belőlük. 
A fotókat a budapesti Aquaworldben, igazi paradicsomi hangulatban fotózták. Az pedig, hogy a model meztelen - bár ízlésesen nem mutat semmit - külön felhívja a figyelmet a táskák szépségére is. 




Egyes táskák különlegessége, hogy a 2 in 1 jelző teljes mértékben jellemző rájuk, ugyanis Dorka kézitáskái borítéktáskákká patentolhatók. A mini táskák pedig nem csak a tervező kedvencei, hanem bizotosan számos divatrajongó is odáig lesz értük.





A tervező új kollekciójával együtt, webshopként funkcionáló honlapja is megújult, amit itt tudtok elérni: www.dorkapetrity.hu









Modell: Grubits Patrícia

Smink: Vass Kriszta
Styling: Tóth Evelin
Kampányfotók: Fliegauf Dániel
Termékfotók: Ora Hasenfratz





süti beállítások módosítása