katartik

WOTY - Glamour Gála 2013

2013. március 22. - ruttnerkata

Benes Anita a Daalarna ruhák alkotója lett az év divattervezője a 2013-as GLAMOUR Women of the Year gálán.
Az ötödik alkalommal megrendezett díjátadon négy kategóriában adtak át díjakat és az olvasók szavazatai alapján megválasztották az év legsármosabb magyar férfijét is.


GLAMOUR Women of the Year 2013 díjazottjai (forrás: glamouronline.hu)




Az év divattervezője kategóriában a Daalarna megálmodója és alkotója Benes Anita, a csipkecsodáiról híres Sármán Nóra, a betonruhákat tervező Ivánka Katalin, a kiegészítő tervező Végh Sarolt és Szegedi Kata izgulhatott a díjért. Az olvasók szavazatai alapján végül az esküvői ruhák hazai mestere Benes Anita vehette át a díjat.

Daalarna Benes Anita


Sármán Nóra

Szegedi Kata

Ivánka Katalin - IVANKA

Végh Sarolta - SAROLT
Az év műsorvezetője

a Jó nő Takács Nóra lett, aki a Life Network szépségszakértőjeként naponta bombázza a csajokat DIY, sminkes és mindenféle hasznos női praktikákkal és azt is megmutatja hogyan is legyünk jó nők.

Takács Nóra life.hu

Az év topmodelje idén harmadszorra is a világsztársággal kacsintgató Palvin Barbara, az év énekesnője pedig Muri Enikő lett.
Az olvasók a nőkön kívül az év legsármosabb pasijára is szavazhattak, amelynek díját a Carbonfools énekese az egykor szintén model pályán mozgó Fehér Balázs kapta.

Palvin Barbara

Fehér Balázs

Maróy Krisztina a magazin főszerkesztője adta át a GLAMOUR társadalmi díját, ami az év hősnője elnevezést kapta. Ez az egyetlen díj, amelyet nem az olvasók szavaztak meg, hanem a szerkesztőség adja oda olyan nőknek akik, fontos és példaértékű társadalmi munkát végeznek. A díjat idén a Figurka Design vezetője Csernus Ágnes vehette át, mivel a Figurka babákat a cég csökkent értelmi képességű dolgozókkal alkotja meg.


Figurka







süti beállítások módosítása