katartik

DIVATBA JÖTTÉL - A katARTik ÉS A KÉK LÓ FASHION PUB KÖZÖS RENDEZVÉNYE

2013. február 23. - ruttnerkata

2013. Március 12-e biztosan életem egyik olyan napja lesz, amire mindig emlékezni fogok, ugyanis ekkor debütál a Divatba Jöttél beszélgetős est. A Divatba jöttél egy saját ötlet, pár hónapja pattant ki a fejemből, most pedig ott tartok, hogy az elképzelt esemény valósággá válik.


Az est célja hogy a divatot kedvelők, találkozhassanak kedvenc magyar designerükkel, akikkel interjúszerűen fogok beszélgeti, hogy az általam levezetett beszélgetés alkalmával minél inkább beleláthassatok a tervező gondolataiba, munkáiba. Olyasmi ez, mint egy író-olvasó találkozó ahol a könyvét elemzi ki az író, csak itt designerekkel találkozhattok és alkotásaikat, ötleteiket, útjukat ismerhetitek meg mélyebben.
Az est helyszíne Budapest egyetlen Fashion Pub-ja a Kék Ló a Kazinczy utcában, az első bemutatkozó designer pedig a KlassDSign táskákat készítő Tóth Katalin lesz, majd március 12-én kedden este 8 órakor.

 
Az estek havonta egyszer keddenként lesznek mindig más designerrel, kétszer húszperces beszélgetéssel, amit én vezetek le, de persze aki eljön az is felteheti a kérdéseit kedvenc tervezőjének, szóval az esemény abszolút interaktív lesz.
A beszélgetéseket majd megszakítja egy mini bemutató is, ahol modelleken láthatjátok a KlassDSign-os alkotásokat, az esemény végén pedig természetesen tudtok majd vásárolni is.


A blog lassan egy éves születésnapját ünnepli, és akik olvasgatják a bejegyzéseket azok tudják, hogy legfőbb célom bemutatni az igényes magyar designereket, mert úgy gondolom sok a tehetség ám kevés a felület, ahol ezek az emberek megmutathatják magukat. Nem volt elég, hogy írok róluk, most beszélgetni is fogok Velük, és még számos tervem van, ami segítheti a magyar designerek bemutatkozását, hogy minél többen megtudhassák, láthassák, hogy mennyi tehetség él az országban.

Remélem sokan eljöttök majd, a facebook-on ITT megtaláljátok a Divatba Jöttél esemény oldalát -  aki jön KlassDSign-os ajándékot kap - szóval csatlakozzatok a csoporthoz és jelöljétek be, hogy ott lesztek az eseményen!

Ja és mondjátok el mindenkinek, hogy a Divatba Jöttök!

A Divatba Jöttél flyereket Cséve Zsófia készítette. Köszönöm szépen Zsófi!

HELYSZÍN: BUDAPEST, VII. KERÜLET KAZINCZY UTCA 11. KÉK LÓ FASHION PUB 
IDŐPONT: 2013.03.12. KEDD 20:00




süti beállítások módosítása