katartik

Blogger modellek - Csermakdesign 2013 tavasz-nyár kollekció fotózás

2013. február 03. - ruttnerkata

Külföldön már bevett szokás itthon még gyerekcipőben jár, hogy tervezők bloggerek segítségét kérve reklámozzák magukat illetve új kollekciójukat. Pedig oda-vissza hasznos megállapodás ez, hiszen duplán,  jelen esetben pedig triplán annyi emberhez juthat el biztosan, a promotálni kívánt termék.
Tegnap este pont egy ilyen sztoriban volt részem. Csermák Dóra a Csermakdesign ékszerek tervezője ugyanis a Fashionvictim bloggerét és engem kért fel arra, hogy legyünk az arcai 2013-as tavaszi-nyári kollekciójának. 

Fotók: Urbán Jonatán 




A fotózás egy Zuglói lakásban volt, fekete háttérrel és füstgéppel, na meg Dóra gyönyörű ékszereivel.
A Fashionvictim bloggere Tóth Enikő föld és pasztell színű ékszereket kapott, rajtam pedig a türkizkék darabokat fotózták.






Imádom Dóra új kollekcióját. A tervező ismét letisztult, egyszerű vonalú mégis biztosan figyelemfelkeltő darabokat készít.
Új kollekciójában ugyanúgy ahogy eddig is fülbevalók, gyűrűk, karkötők és nyakláncok kaptak helyet.
Nekem személyes kedvenceim a türkizkék darabok, a tavaszi nyári ruháim mellett biztosan ott lesznek kiegészítőként. Azt pedig nagyon remélem, hogy Nektek is.





A fotók werk képek, a kész fotókat és a tervezővel készült interjút az új kollekcióról pár hét múlva olvashatjátok itt a katARTikon.

süti beállítások módosítása