katartik

Apple+design+café - Februárban nyit a Kontakt

2013. február 01. - ruttnerkata

Soha nem jutott volna eszembe, az a kombó amit egy újonnan nyíló "butik"/kávézó a Kontakt létrehoz. A helyen - ami Magyarországon egyedülálló lesz - Apple cuccok mellett, kávét és magyar designerek munkáit is meg lehet vásárolni. A Kontakt februárban nyit majd Budapesten a Röser udvarban .



Végül is kevés olyan ember van, aki nem szereti a kávét és olyanból sem ismerek sokat, aki egyszer megtapasztalta az Apple nyújtotta designt és érzést, majd másra váltott volna. Ha pedig már Apple akkor a design megkerülhetetlen, de nem csak a néhai Steve Jobs vállalat designerei kapnak helyet a Kontaktban, hanem magyar tervezők munkái is.
Hogy mikor nyit a hely, az egyelőre még titok, viszont ITT lehet követni a legfrissebb eseményeket.
A magyar designerek munkáit pedig még mindig várják a hely tulajdonosai. Hajrá!





Kontakt honlapjáról 

Vannak dolgok amikben sokan közösek vagyunk. Szeretjük egy jó kávéval kezdeni a napot, hozzáragadt a kezünkhöz az iPhone-unk, és igényesen válogatjuk meg a tárgyakat amiket megveszünk. Egész eddig ezen szenvedélyeinknek külön helyen hódoltunk. A reggeli kávét felkaptuk valahol, és a metrón ittuk meg. Vártuk mikor lesz olcsóbb az iPad ára hogy végre megvehessük az Andrássy úton, mert használtat nem mertünk venni. Eljártunk design boltba, vagy online rendeltük meg azokat a tárgyakat amik megtetszettek.
A Kontakt ezeknek az összekapcsolásáról szól. Amikor a vásárlás olyan kényelmes, mint mikor otthon az internet előtt válogatsz egy webshopban. De itt élőben ki is próbálhatod, mi pedig válaszokkal várunk kérdéseidre, illetve kávéval és sütivel arra az időre amit a boltban töltesz.

süti beállítások módosítása