katartik

Ooh my deer WINTER SPECIAL mini kollekció

2012. december 07. - ruttnerkata

Egy kis melengető különlegesség a fagyos téli napokra. Ez a mondat jutott először eszembe, amikor megláttam Sarkadi Fanni azaz az Ooh my deer új minikollekcióját. A tervező most dobta piacra a ruhákat a vele készült interjúban pedig elárulta, hogy a pólókkal, kardigánokkal, pulcsikkal kedves férfi ismerősei "követelésének" szeretett volna eleget tenni. 
Fanni szavaival élve, az már csak hab a tortán, hogy munkáján belül egy aprócska női szekció is elkészült.
Ahogy a tervező, úgy az én és még biztosan sokak kedvence lesz a fehér, hátul masnis, szőrös, téli, bekuckózós sapka, extra hideg napokra. 



Mesélj a Winter Special-ról, milyen ruhákkal kiegészítőkkel készültél?

Ez a mini kollekció egy apró figyelmesség csupán. Sok kedves férfi ismerősöm régi "követelésének" szerettem volna valamelyest eleget tenni.
Számukra klasszikus és kevésbé klasszikus formákkal készültem, pólókkal, pulóverrel és kardigánnal. Az hogy egy aprócska női szekció is elkészült csak hab a tortán. Nem árulok el titkot ha megosztom, hogy a szőrös sapka a favoritom :)

Mi jellemzi leginkább a téli kollekciót? 

A megszokott üdeség, a finom és puha anyagok, ezektől egy évszak sem tántorít el.



Mennyi ideig készült ez a kollekció, mi az ami leginkább inspirált?

Majd' 2 hét alatt elkészült minden, bár leginkább az idővel való keringő volt az izgalmi faktor, de mint majdnem minden kollekciómat, ezt is az anyagokba való beleszerelmesedés motiválta, így könnyű volt a "munka".

Hol volt a fotózás, milyen hangulatú, jellegű képek készültek?

A modelljeim kedves ismerőseim is egyben, szerettem volna ha nem egy hideg stúdióban feszengünk így (és természetesen kényelmi okokból is) az én lakom adott otthon a fotózásnak, a rusztikus provinciális hangulatot egy-két megörökölt bútor és tárgy, a szórt fény és az első decemberi nap adta.
Hogy telik a karácsony előtti időszak, hol tudják a vásárlók beszerezni az ooh my deer cuccokat? 

Több lábon állok, így a "mókuskerék" avagy "futószalag" kifejezések igen találóak :) Természetesen nagyon élvezem, nehogy félreértés essék! 
Pénteken (12.07) nyit az egyik régi bázisom új köntösbe bújtatva, ez a wonderLAB , itt minden majdnem minden munkám fellelhető sőt, én magam is sokszor megfordulok majd. 

Decemberben a következő helyszíneken lehet az Ooh my deerrel találkozni:
12.09. WAMP Karácsony Millenáris "B" épület
12.15-16. Bécs Oh Edelstoff - Design Vásár
12.23. WAMP Karácsony Millenáris "B" épület
És természetesen a facebook oldalamon keresztül bárki, bármilyen kérdésével megtalál

süti beállítások módosítása