katartik

A magabiztos nő koncentrikus körei - Panyi Zsuzsi új kollekciója

2012. december 04. - ruttnerkata

PANYI ZSUZSI legújabb üvegékszerében színes körök olvadnak egymásba és nőies finomsággal hirdetik a magabiztosságot. A kör az egyik legősibb szimbólum. Nincs kezdete és nincs vége, mégis befejezett és tökéletes. Kerekségével kiegyensúlyozottságot és öntudatot sugall. A kör tökéletessége az emberiség kezdete óta megjelenik az ékszerekben. Már a legegyszerűbb fűzött karkötők is körbefutottak a csuklón és felidézték a kör formát. PANYI ZSUZSI legújabb karkötő kollekciójában, a Koncent-ben a körök kaptak főszerepet. Az ősi szimbólum modern formában jelenik meg, mindeközben megőrzi az évezredes jelkép jelentéstartalmát.



Koncent koncentrikus, színes körei egymásba olvadnak, de sohasem érik utol egymást. A merész színű körök egymásra rakódnak, egymásba simulnak és egyetlen egységet alkotnak. Elválaszthatatlan részei az egésznek. A karkötő egy ezüstözött alapra készült domináns üveglencse, amely matt felülete szép ellentéte a fényes ezüstnek. A Koncent karkötő nem hivalkodik, mégis meghatározó. Olyan ékszer, amely dominálja a megjelenést és viselőjére vonzza a tekintetet. Magabiztosságra utal és bátorságot ad viselőjének.
Koncent karkötők hatféle színösszeállításban készültek el és a karkötők elnevezésében (Napsugarak, Tengerkékek, Sárgák stb.) megjelenik a karkötők hangulata is. A Tengerkékek csipetnyi pirosa vagy a Sárgák kétféle szürkéje ugyanolyan merész párosítás, mint a Napsugarak kék, piros, sárga körei.

Idén a retró műanyag karkötők mellett igen divatosak a vékony, csilingelő fém karkötők, amelyből legalább egy tucatot bujtatunk a csuklónk köré. A Koncent karkötő kollekció azonban nem a divat hullámait lovagolja meg, hanem a női öntudatra épít. A magabiztosságra, amely egy ilyen ékszer viseléséhez kell, és a szabad asszociációra, amelyek a körök láttán születnek. A Koncent karkötők messziről hirdetik, hogy „Ez én vagyok! Bátor vagyok! Mint tóba hulló kő határozottan rajzolom a köreim!”.

A koncent karkötők 2012. november 12-től megtalálható a panyizsuzsi webshopban

Az ékszereket pedig személyesen is megvásárolhatjátok, bővebb információért kattintsatok IDE









süti beállítások módosítása