katartik

Táskákhoz hangolt cipők - Szilas Rita és Galicza Eszter közös projektje

2012. november 17. - ruttnerkata

Milyen táskát a cipőhöz, és melyik cipőt a táskához probléma a legtöbb nő számára ismerős fejezet. Na ennek most vége, ugyanis Szilas Rita (La Masni) és Galicza Eszter (Trenntre) összefogtak, hogy orvosolják ezt a hatalmas problémát. Sikerült is. 




Szilas Rita ruha és táskatervezőről már olvashattatok sokszor ITT a blogon. Ő az a tervező, aki merész és hóbortos cuccaival először mindenkit meglep, aztán elvarázsol. A ruhák tervezése mellett igazi "táskagyáros", szóval adott volt, hogy pont a cipőtervező Galicza Eszterrel dolgozzanak együtt. 
A project lényege tehát, hogy Rita táskáihoz most már hozzáillő cipőt is lehet vásárolni. És nem kell mindjárt arra gondolni, hogy ja de mennyit, mert a stílusosság, merészség és egyediség mellett itt a praktikum is ugyanúgy domináns. 



A cipőkre egy laza mozdulattal patentolhatjuk a cserélhető kiegészítőket. Eszter ugyanis közös ötletelés után Rita táskái inspirálta díszeket készít egy-egy cipőhöz, így ha valaki üzleti tárgyalásra, randira, vagy buliba megy, a megfelelő apró kellékekkel egykettőre elegáns lehet. 
Ja és focirajongó lányoknak külön öröm a Juventus-os "cipőkiegészítő", ami nem csak focimeccsen mutat jól .
A fotók a napokban készültek, a kutyamodell EpresPanni, Rita kiskutyája.








süti beállítások módosítása