katartik

LÁTOMÁS

2012. szeptember 23. - ruttnerkata

Múlt hét szombaton egy jól sikerült barátnős ebéd után gondoltam szétnézek a LÁTOMÁSban. Nem céllal mentem, de persze azért általában ilyenkor is megtetszik valami, és biztosan nem hagyom ott.
Még mindig tombol a vénasszonyok nyara, de lassan azért már kezdhetjük megújítani az őszi ruhatárunkat. Én most csak kiegészítőket vettem, egy pávás fülbevalót és egy textil gyűrűt, de pár héttel később az őszi cuccok shopingolásánál is érdemes a plázák helyett inkább a LÁTOMÁSBA menni.


Látomás már 1998 óta jelen van Budapesten. Kezdetben még vintage boltként működött, majd rövid időn belül az akkori iparművészek bemutatóterévé vált. Tíz éven át mindig a legfrissebb magyar tehetségeket igyekeztek bemutatni. 2007-ben azonban, miután gombamód szaporodtak a hasonló boltok, ki akartak válni a tömegből, nem akartak egy lenni a sok közül. Így alakultak a mostani formájukra. Az új irány valahol a

 designer boltok és az ismert nagy világmárkák között áll.



A Látomásban kapható ruhák és kiegészítők gondosan válogatott, kis szériás, pret-á-porter darabok, amelynek előnye hogy szakszerűen készülnek. Ahogy az ismert nagy üzletek, ők is mindenre féléves garanciát vállalnak, és három napig cserélhetsz vagy meggondolhatod magad. A Látomásban kapható ruhák (táskák, cipők stb.) biztosan nem fognak szembe jönni Veled az utcán, mivel kizárólag a Látomás boltjaiban kaphatóak.
Ennek ellenére kimondottan jó áron lehet hozzájuk jutni. Sőt, náluk az ár a méretre igazítást is tartalmazza.

Infó forrás: facebook 

süti beállítások módosítása