katartik

VADJUTKA ÉKSZERFA

2012. szeptember 20. - ruttnerkata

VADJUTKA azaz Wild Judit ékszertervező egy kicsit új területre kirándult. Persze alapjaiban maradt az ékszereknél, mégis kicsit elkanyarodott tőlük és a CSIPKEDESIGN csapatával közösen, valóra váltotta régi álmát az ÉKSZERFÁT
Az ékszerfa nem más, mint egy praktikus, letisztult ékszertároló, láncoknak, fülbevalóknak, karkötőknek. 


Az ékszerfa két részből áll,  26 cm széles és 29 cm magas, így egy éjjeli szekrénykén is elfér.
Az ékszerfa megtekinthető az online boltban, illetve a Madách téri boltban is.
VADJUTKÁRÓL azaz Wild Judit márkájáról, ékszereiről egészen idáig még nem olvashattatok a blogon, de a tervező neve biztosan nagyon sokak számára ismerősen cseng.
Wild Judit 2002-ben kezdett VADJUTKA név alatt ékszereket készíteni. A találó és könnyen megjegyezhető név, valójában a tervező beceneve is. Az ékszerekért való rajongás -ahogy az lenni szokott- a kezdetekben hobbi volt csupán, majd a hobbiból hivatás lett. Jutka 2010 és 2012 között kitanulta az ötvös szakmát és elkezdett a tervezésnek élni. 
Ékszerei különlegessége változatosságukban rejlik. Az anyagok kombinálásából pedig bohém, életigenlő kiegészítők születnek
"Hiszem, hogy minden ékszernek megvan a maga személyisége. Ahogy az embereknek is. Azt is hiszem, hogy egy nap minden ékszer megtalálja a maga tulajdonosát, akivel tökéletesen összeillenek."
Wild Judit 








Fotók: facebook

süti beállítások módosítása