katartik

SZILAS RITA VIDEÓINTERJÚ

2012. augusztus 28. - ruttnerkata

Francia elegancia, enyhén spanyol temperamentummal. Tegnapi találkozásunk után így jellemezném Szilas Ritát. A tervezővel, Hajós utcai üzletében indítottuk el együtt a hétfőt. 
Szilas Ritáról, a La Masni márka megalkotójáról, már olvashattatok ITT a blogon, "Mint egy múló hóbort" című bejegyzésemben, nyár eleji divatbemutatójáról írtam. 

Most személyesen is találkozhattunk, és megismerhettem közelebbről is: Rita egy aranyos kis csodabogár, aki van, hogy realista, ám többnyire spontán, szeret elvonulni saját különleges világába, hogy alkosson.
Állatkás táskák, magzatos és kortárs írók szövegeivel ellátott pólók közt interjúztunk, ajándékot is kaptam tőle és Ti is játszhattok egy La Masni OHNE SILICON feliratú topért. 
Részletek ITT

A Ritával készült videó interjú után kattints tovább a képes összefoglalóért. 






Ezért a topért lehet játszani katt IDE a részletekért
Az OHNE SILIKON top egy társadalomkritika. Bár az ihletet egy samponos flakon adta - azon látta meg Rita a feliratot - de azért az a megérzésem -amelyet előző róla szóló cikkemben taglaltam -, hogy kis mellűsége is hozzájárult a top megszületésében, beigazolódott 
Azt mondja, felmerült benne a kérdés: ha trendi odafigyelni arra, hogy természetes és egészséges dolgokat együnk, akkor miért rakatunk magunkba műanyagot?  


Ritától kapott ajándékok (írógépgomb gyűrű, ohne silicon top)



















süti beállítások módosítása