katartik

Bubbles - Design mosoda Budapesten

2012. augusztus 11. - ruttnerkata

Nem tudom ki hogy van a mosással... de nehezen képzelem el, hogy van ember, aki szeret mosni, illetve mosás után teregetni, főleg a zoknikat válogatni. A hozzám hasonló, mosással nem szívesen bajlódóknak jó hír, hogy megnyílt Budapest első design mosodája. 




Nemrég olvastam a helyről egy cikket és azonnal az a kérdés merült fel bennem, hogy vajon itthon szeretni fogják-e az emberek ezt a helyet... Az köztudott, hogy Amerikában nem újdonság a mosoda, sokan minden héten egy zsák ruhával a hátukon mennek el mosni. Ez egy külön program. De hogy itthon népszerű lesz-e ez az már kérdéses. Azt mindenesetre kétlem, hogy felbuzdulva eztán, sok vállalkozó belekezd majd a mosoda nyitásba. De Bubbles-nek kívánok népszerűséget és azt, hogy meg tudják mutatni hogyan is lehet a mosást leegyszerűsíteni.

Szóval nem akarok egyáltalán ünneprontó lenni, az ötlet végül is tök jó, hiszen ez egy olyan dolog, ami a világ egyik részén biztosan nagyon népszerű, itthon pedig még nincs, illetve eddig nem volt. Az önkiszolgáló mosoda a Cézár-házban nyitotta meg kapuit. A gépekbe nem kell külön válogatni a színes illetve a fehér ruhákat, akár az egész heti levetkezett darabokat kimoshatjuk egyszerre.
A mosószer és az öblítő adagolásával sem kell bajlódni, a gép megcsinál helyettünk mindent. Persze szárít is, ami egyébként a világ egyik legjobb dolga,  így bő egy óra alatt 1300-1700 Ft-ért mindennel kész vagyunk, vehetjük hátunkra a ruháinkat és mehetünk velük tisztán haza. 






Fotók: welovebudapest.hu

süti beállítások módosítása