katartik

Csinálj sportot belőle - Olimpiai trend 2012 London

2012. július 30. - ruttnerkata

Mindenki olimpiai lázban ég, a hírportáloktól kezdve a facebookon át minden telis-tele van fotókkal, eredményekkel. De tulajdonképpen így is kell ennek lennie.
Ám a sporteredmények helyett most íme néhány tipp azoknak, akik nem csak az Olimpia nézéséből űznek sportot, hanem a trendekből is. 


Már el is kapkodták Toby Leigh szarkasztikus humorú olimpiai táskáit. A legnépszerűbb a kék alapon fehér feliratú táska, amelynek szövege magyarra fordítva az jelenit, hogy a lakásomat egy kövér amerikai családtól bérlem. De nagyokat nevethetünk a they're all on steroids feliraton is. A tervező azt mondta táskái láttán az emberek egy kicsit megrészegülnek és nevetnek rajta. Vásárolóinak különösen a kövér amerikai családos poén tetszik.


De rendelhetünk az Internetről Olimpiai kézitáskát, fülbevalót, cipőt sőt a csajok egy kis kézügyeséggel még körmüket is olimpiásra festhetik.






Designer Toby Leigh's already sold-out line of sarcastic Olympics-themed tote bags have become a must-have in London, especially the one that says "I'm renting my flat to a fat American family."  But we did snicker at the equally stereotypical design that reads "They're all on steroids." Leigh says that his bags are a hit because of two things: "people being a bit pissed off and because … we like laughing at things." Especially at oversize Americans.

But we can order from the Internet olympic handbag, earrings, shoes and girls can do their nails olympic.

süti beállítások módosítása