katartik

Pikkpack elkészítheted saját cipődet

2014. április 14. - ruttnerkata

Egy cipőfűző és látszólag egy félkész cipő. Ennyi kell és magunk is elkészíthetjük kedvenc nyári lábbelinket. A Gulyás Sára tervezte Pikkpack shoes kollekció 100 % bőrből készült, a cipőket pedig mi magunk, DIY kötjük össze az általunk kiválasztott fűzővel. A cipők egyetlen darab bőrből lettek kivágva, és természetesen kézzel készültek. 

pikkpack-diy-shoe-fashion-design.jpg

Sára több mint tíz éve dolgozik bőrrel. Olyan cipőt akart alkotni, amihez nem kell sok anyag és aminek a tervezésébe a lábbeli viselőjét is bevonhatja. Így született meg a Pikkpack shoes, amit a tradicionális magyar cipő, a bocskor inspirált.

pikkpack-diy-shoes-fashion-design-1.jpg

Sára San Francisco-i vakációján hordta először első Pikkpack cipőjét. Miközben a várost fedezte fel, folyamatosan idegenek állították meg és kérdezgették tőle, honnan van a cipője. Ezután döntött úgy, hogy ötletét megmutatja a világnak. 

 

  katARTik élet és stílus, megtalálod a facebookon ITT, vagy az INSTAGRAMON ITT!

Ha szeretnénk egy ilyen cipőt, először a fűző és a bőr színét kell kiválasztanunk. Miután ez megtörtént, a cipőket egy lapos csomagban megkapjuk, benne a minden kellékkel, a cipőt otthon DIY meg tudjuk csinálni, a fűzőt, pedig kedvünk szerint váltogathatjuk. 

pikkpack-diy-shoes-fashion-design.jpg

pikkpack-diy-shoes-design-close.jpg

pikkpack-diy-shoe-collection.jpg

pikkpack-diy-shoes-men-woman-fashion-design.jpg

  katARTik élet és stílus, megtalálod a facebookon ITT, vagy az INSTAGRAMON ITT!

süti beállítások módosítása