katartik

Kampánytrend 2014

2014. április 03. - ruttnerkata

A facebook elég erőteljesen begyűrüzött a 2014-es kampányba, így nem csak a hangzatos ígéretekből, vitákból és botrányokból részesülünk nap mint nap, hanem a privát életüket, stílusukat, ízlésüket és kicsit a lelküket (?) is megláthatjuk a honatyáknak. Profiljaikból kiderül, mit csinálnak hétvégén a családdal, hogy készülnek az országjárásra, milyen krémet használnak, milyen ruhákban érzik jól magukat, hogy szeretik a kiskutyákat és még az is, hogy szerintük sem ciki a szelfi. Két nappal a választás előtt íme az idei kampánytrend, mit hol, hogyan viselnek és mit szeretnek igazán Magyarország legismertebb politikusai. 

 image_238.jpgMost tényleg, mit válasszanak a férfiak, ha szinte mindegyik üzletben kockás ing túlkínálat van. Nincs olyan politikus és lassan ember sem ebben az országban, akinek ne lenne egy Karácsony Gergelyéhez hasonló kockás inge. (Ilyesmi van egyébként Orbánnak is, lent látható). A színe jól áll neki, egy régebbi képen pedig a zakó, sál, edzőcipő összeállítást választotta.  

1. Kockás ing C&A, H&M, Zara vagy bármi más 2. Zakó és sál Zara style 

image_239.jpg

Vadai Ágnes általában a farmert és a bőrdzsekit variálja,a napszemüveg viszont állandó kiegészítő, csak otthon nincs a fején, amikor kutyát szeretget. Mondjuk megértem, ha az ember egyszer hozzászokik, soha nem akar tőle megválni. Na meg ápol és eltakar, a fárasztó kampányidőszakban pedig nyilván ez sem utolsó szempont.  

Van tovább is, csak kattints! 

mesterhazy.jpg

Mesterházy Attila a The Body Shop teafás krémével hozza formába magát az országjárás előtt. 

Krém: The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Lotion nappali krém 

bajnai_kaja.jpgBajnai Gordon facebook oldaláról három dolog biztosan kiderül. Az előadásainak témája és tartalma, hogy általában kék inget hord és, hogy imádja az állatokat, először megsimogatni aztán megenni. Elnézve a kajás képeken az arcát -amiből tényleg sok van a profiljában- szerintem a boci simogatásánál is csak egy jó borjú bécsire tudott gondolni. 

gyurcsány.jpg

Kockás inge Gyurcsány Ferencnek is van, de az országjárás alatt inkább az egyszínű ing és V-nyakú pulcsi összeállítást kedveli. Ha úgy szeretne öltözködni, mint a volt miniszterelnök a Zarában talál hasonló darabokat. 

rogán.jpg

Rogán Pasa Antal lehet, hogy még aludni is pufi mellénybe jár. Az Olimpia Park átadóján még a zakója alá is felvette, de szinte minden családi programos képen GAP stílusú pufi kabátban van. 

1. Gap mellény: Most már valószínű nem találni a boltokban, de olyan 20-30 ezer között van egy ilyen darab. A kabát drágább 

orbán.jpg

Orbán Viktor kockás ingben lazázik, hátizsákkal jár Brüsszelbe, fontosabb eseményekre pedig a fehér inget, hozzá kék, lila vagy éppen narancssárga nyakkendőt részesíti előnyben. 

 katARTik élet és stílus, megtalálod a facebookon ITT, vagy az INSTAGRAMON ITT!

  

süti beállítások módosítása