katartik

Palvin Barbara a GAS új arca

2013. július 10. - ruttnerkata

Palvin Barbarával reklámozza legújabb, 2013-2014-es őszi-téli kollekcióját a GAS. A világmárka büszke arra, hogy a világhírű magyar modell lett új kampányuk arca. A hidegebb hónapokra szánt ruhákat, bloggerek, újságírók és stylistok előtt, tegnap mutatták be Budapesten.

 

palvin2.png

529645_594816140530479_1862080183_n.jpg

palvin3.png

A GAS idei ősz/téli kollekciójának fő hangulatát a rock koncertek adták, melyek az eredeti GAS stílust megőrizve mégis elegánsak maradnak és jól kombinálhatók.  A termékek közt fellelhetők az intenzív, motoros stílusú bőrdzsekik, melyek decens inggel és kasmírkardigánnal kombinálva adják meg a nagyvárosi dandy stílusát. A grupik világába repít a nyúlszőrme kabát és az ecoleather, szuperszűk nadrág. A GAS nő mindezek rockos hatását finomítva és tompítva, csillogó lurexszel szőtt könnyű pulóvert és virágmintás selyemblúzt visel. 

 

image (1).jpeg

A GAS DNS-e és fő alappillére a farmer, amely minden kollekcióban a középpontban áll. Az örök és eredeti kék mosáson kívül a 2013-as ősz/téli kollekcióban fellelhetőek a camouflage mosások,  nyomott mintás farmeringek, steppelt farmerszoknya és kabát, farmerkabát Chanel stílusban, farmerek a szivárvány színeiben:rubinvörös, mély smaragdzöld, vörösbor, curry.

fotó8_1.JPG

A téli férfi kollekció egyik inspirációja a vadászat, nagyvárosi nomád stílusban. Só-bors gyapjúzakók és parka kabátok tárháza kerül elénk, amelyek jó társak a munkában és szabadidőben egyaránt. A hangsúly a funkcionalitáson és a részletek kidolgozásán van. A hölgyeknél a lázadóan elegáns bohém sikk darabjai kerülnek előtérbe. Dominálnak a virágminták, a hímzett gyapjúpulóverek, a pamutszatén blúzok. Mindezek éles kiegészítőjévé válik a parka vagy az ecoszőrme teddy kabát.

fotó6_1.JPG

fotó3_1.JPG


A nyolcvanas évek színeit hívja elő az ’80s paninaro ffi kollekció, amely az adott korra és a szubkultúrára jellemző tulajdonságokat hordozza magában. A réteges öltözködés részeiként az élénk árnyalatokban pompázó, könnyű tollkabátok és a kötött oversize gyapjúkardigánok ragyogó kiegészítői egymásnak. A női kollekcióban a brit stílus termékeit csodálhatjuk meg, romantikus mintás blúzok, áttetsző, fodros darabok formájában, gyapjú szoknyával és buklé kardigánnal párosítva.

image4_1.jpg

image3.jpg

A kollekció sokszínűségét tovább fokozza a kiegészítőkre fektetett még nagyobb hangsúly. Létrejött egy vadonatúj kiegészítő kollekció, amely külön családokra oszlik, ezáltal képezve egységet a ruha kollekció darabjaival. A táskákból, övekből, pénztárcákból és apróbb kiegészítőkből álló kollekció nem csak GAS üzleteinkben, hanem külön, egyéni kiegészítő üzletekben is elérhető lesz országszerte.

AGLAE BAG 23.900.-.JPGSAMERA BAG 19.900.-.JPG

A kiegészítőkhöz hasonlóan a fehérnemű kollekció is bővült. A márka filozófiájával tökéletes összhangban alkotott darabokkal egyéni fehérnemű üzletekben is találkozhattok majd. Ősz/téli kollekcióban létrejött a folyamatosan kapható basic kollekció mellett a fashion underwear kollekció is, valamint a loungewear kollekció, amely a kényelmes, otthoni és szabadidő ruházat termékeit tartalmazza.

palvin1.png

logo_katartik.jpg

süti beállítások módosítása