katartik

Folqa Collection - Egy jó ügy érdekében

2013. május 23. - ruttnerkata

Daganatos és leukémiás gyerekeket támogat bevételeiből a Folqa Collection. A magyaros figurákat gyártó kisvállalkozás minden eladott bábu után 100 forintot ad az Őrzők Alapítványnak. A kisvállalat ezzel a jótékonysági projektjével csatlakozott azokhoz a cégekhez, amelyek pénzzel támogatják a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika Egynapos Osztályának megvalósítását. 
Nem gyakori dolog, hogy egy kisvállalat jótékonykodik, de Juhász-Váczi Heni a Folqa bábuk megálmodója és megvalósítója már a kezdetektől elhatározta,  ha módjában áll, visszaforgatja bevételét valamilyen hasznos célra.
A jótékonykodásnak és a jó ügynek ti is részesei lehettek, hiszen ha Folqa termékeket vásároltok, akkor már tettetek egy lépést afelé, hogy több száz beteg kisgyerek életét könnyítsétek meg.  




Alig két éve indultak világhódító útjukra a Folqa Collection hagyományőrző, mégis modern kivitelezésű szuvenír figurái, azzal a céllal, hogy új színt vigyenek a Magyarországon beszerezhető emléktárgyak kínálatába. A figurák azóta újabb és újabb tárgyakon bukkannak fel, vásárlóikon és forgalmazóikon keresztül már minden lakott kontinensre eljutottak.
A Folqákat gyártó és forgalmazó fóti Souvenir Brands Kft. legújabb, Folqa Juhász figurája megjelenésekor azt is vállalta, hogy minden eladott figurából 100 forinttal támogatja a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika hivatalos alapítványát, az Őrzők Alapítványt.




„Az Őrzők idei legfontosabb célkitűzése az Egynapos Osztály kialakítása, berendezése és működtetése. A Tűzoltó Utcai Klinika daganatos és leukémiás gyerekeinek gyógyításában nagy segítség lesz ennek az osztálynak a megindítása, hiszen a kórházi körülményeknél sokkal bensőségesebb, ugyanakkor a szakmai elveknek is megfelelő környezetben fogadhatjuk azokat, akiknek csak egy rövid kezelés erejéig kell ellátogatniuk hozzánk.” – mondta el Dr. Hauser Péter, az Őrzők Alapítvány alelnöke.

„Többnyire nagy és jelentős profittal bíró cégek szoktak adakozni. Mi viszont a kezdetektől célul tűztük ki, hogy amennyiben módunkban áll, visszaforgatjuk bevételeink egy részét hasznos célra, függetlenül attól, hogy személyes anyagi jellegű célkitűzéseink előzőleg teljesültek-e vagy sem.” – mondja Juhász-Váczi Heni, a Folqa Collectiont gyártó Souvenir Brands Kft. ügyvezetője. „ Az Őrzők Alapítvány mind céljait, mind működését tekintve szimpatikus számunkra, az anyagi támogatás mellett tevékenyen is részt kívánunk venni az ügyeik népszerűsítésében.”

süti beállítások módosítása