katartik

Testhez simuló csodák - Batucada ékszerek

2012. november 22. - ruttnerkata

Visszafogottan feltűnő, franciásan elegáns, különleges, testhez simuló... Ez a BATUCADA ékszer. Az egyedi ékszercsodákat Franciaországban készítik, ám egy magyar lány Kalapács Krisztina felfigyelt rájuk és behozta Magyarországra. Azt mondja valami különlegeset, valami exkluzív kiegészítőt keresett. És megtalálta. Az ékszerek észrevétlenül illeszkednek a bőrhöz, a tekinteteket pedig garantáltan magunkra vonhatjuk velük, és ha ez még nem lenne elég mindegyik darab 100%-ig környezetbarát technológiával készül. 
Interjú az ékszerek forgalmazójával Kalapács Krisztinával. 

Nyerj egy gyönyörű BATACUDA ékszert, részletek ITT.






Mi jellemzi leginkább a Batucada ékszereket ?

A BATUCADA kollekciók a dizájn ékszerek teljesen új generációja.
Ezek az ékszerek tökéletesen rásimulnak a bőrre és finom puha anyaguknak köszönhetően szinte teljesen észrevétlenné válnak viselőjük számára.
A divatos és egyedi megjelenésen kívül, ami még nagyszerű ezekben az ékszerekben, hogy ólom-, olaj- és phthalate-mentesek, 100%-ig környezetbarát technológiával készülnek. Az ékszerek és a csomagolás is újrahasznosítható.

Kik tervezik őket ?

A kollekciók tervezői között olyan nevek szerepelnek, mint Otalia Noël, aki korábban dolgozott az Yves Saint Laurent, az Armani és Givenchy márkáknak; Gérad Di Maccio a kortárs francia festőművészet meghatározó alakja; vagy Caroline Homery szabadúszó tervező, akinek a munkáit számos világcég (pl: Nespresso, Coca Cola) reklámjaiban illetve termékein láthatjuk.

Te hogy találkoztál ezekkel az ékszerekkel ?

Egy ideje már a kereskedelemben dolgozom, és szerettem volna valami különleges terméket behozni Magyarországra.
Elsőre elég nehéznek bizonyult a feladat, hiszen...

ma már olyan tömeggyártás van, hogy ha valami új is, pár hónapra rá, megjelennek a hasonló és helyettesítő termékek. Nem kifejezetten ékszer volt a keresésem középpontjában, hosszú napokat töltöttem el  a különböző termékek kavalkádjában, aztán rátaláltam ezekre a fantasztikus ékszerekre és nem volt kérdés, hogy megtaláltam azt, amit kerestem.
Divatosak, de mégis van bennük valami, ami különlegessé teszi őket, az anyaguk, a kreatív és változatos minták és az egyediségük. Világviszonylatban is elég új az egész, nemhogy nálunk. Igazából ez volt a célom, egy új termék, egy új Brand bevezetése a magyar piacra.





Mióta vásárolhatóak ezek az ékszerek Magyarországon ?

Pár hete indult el a forgalmazás, ezért nagyon friss a dolog, viszont a visszajelzések már most nagyon pozitívak. Dolgozom azon, hogy minél több ember megismerhesse ezeket az ékszekeret és az általuk képviselt környezet tudatos szemléletet.

Kiknek ajánlod ezeket az ékszereket ?

Azoknak a nőknek, akik szeretik az elegáns és exkluzív megjelenést, a dizájn ékszereket és mindent, ami nem hétköznapi.
A vásárlóink nagyon kedvelik ezeket az ékszereket, hiszen minden darab elbűvölő megjelenést nyújt. 
Viselésük a pihe-puha anyagnak köszönhetően légiesen könnyed. A szolidtól az extravagáns darabokig mindenki megtalálja a saját stílusához illő kiegészítőt.





Mi jellemzi leginkább a kollekciókat ?

Jelenleg 9 modellt forgalmazunk Magyarországon. Ezek közül a legelső kollekciók egyikét a Petals-t emelném ki, melyet Otalia Noël tervezett. Az elképzelés ennél az ékszercsaládnál az volt, hogy olyan hatást keltsen, mint a női testre hulló virágszirmok. A Petals sikere után készült még pár modell a természet szépségének koncepciója alapján, mint például a Hawaii a Sweet Flowers , a Drops vagy a Flame.
Az én személyes kedvencem a Flamekollekció. Ez az, amit minden ruhához fel tudok venni, szolid darab, az apró „lángnyelvek” visszafogottan hangsúlyozzák ki a dekoltázst.

Ezek mellett természetesen a másik négy kollekció a Night bubbles, Dancing circles, Ellipses és Baroco is megtalálható webáruházunkban. A legtöbb darab fekete és mokka színben kapható. 

Hol lehet személyesen találkozni az ékszerekkel?

2012. december 7- től a WonderLab Kreatív Műhely és Galéria  új boltot nyit a Veres Pálné utca 1-3 szám alatt, ahol a Batucada Ékszerek mellet az új 30 fős tervezői csapat minden tagjával lehet majd személyesen találkozni és munkáikat tervezői áron megvásárolni, szeretettel várunk minden érdeklődőt!










süti beállítások módosítása