katartik

ELAKADTÁL, BIZONYTALAN VAGY, SZÜKSÉGED LENNE EGY COACHRA? JELENTKEZZ!

2016. november 07. - ruttnerkata

lf_promo1.jpg

Ha elakadtál egy adott életterületeden és jól jönne egy life coach akinek elmondhatod a problémáidat és akivel együtt találjátok meg a legjobb megoldást, akkor olvasd el, hogyan tudok segíteni. Budapest belvárosában vagy Skype-on is tudunk beszélgetni. A coaching egy jó befektetés saját magadba, amelynek gyorsan érzed az eredményét. További részletekért kattints a tovább gombra! 

Rendszerszemléletű life coachként célom, hogy a problémáidra együtt találjunk megoldást. A válaszok benned vannak én kérdésekkel és gyakorlatokkal, módszerekkel segítek előhívni őket. Közös célunk, hogy új nézőpontból tekints rá az életedre, meglásd hogy indulj tovább, ha elakadtál valahol. A beszélgetéseink által magabiztosabb és kiegyensúlyozottabb leszel. 

A life coaching eredményorientált, sokaknál akár már pár hét alatt tartós változást hoz. Hatékonyságát bizonyítja, hogy pszichológusok is használják.

A COACHING ÜLÉSEK 

A coaching ülések négyszemközt zajlanak, egy alkalom 60 vagy 90 perc. A beszélgetés kérdések által irányított, gyakran használva pszichológiai módszereket, amelyek segítenek a témádban való elmélyülést és a tisztánlátást. Gyakoriak a házi feladatok, így folyamatosan arra ösztönözlek, hogy elérd amit szeretnél. A coaching feladata nem a múlt boncolása, hanem egy kitűzött cél elérése az erőforrásaid használatával.

HOGY NÉZ KI A COACHING FOLYAMAT? 

A coaching folyamat 8-10 alkalomból áll, a probléma megfogalmazásától, lehetséges megoldásokkal egészen a kitűzött célig. Éppen ezért nem elég 1-2 alkalom. Persze, ha gyors megoldást keresel, akár egy villámcoaching is segíthet, de tartós változást több találkozás hoz majd.

Hetente vagy kéthetente találkozunk vagy Budapesten személyesen, vagy ha ez nem lehetséges, akkor Skype-on is beszélgethetünk. 

MIÉRT VÁLASZD A COACHINGOT? 

  • nem kell hónapokig vagy évekig járnod hozzám, sokkal gyorsabb a megoldás, mint egy pszichológus esetében
  • olyan dolgokról beszélgetünk, amelyek foglalkoztatnak téged, amelyekben elakadtál
  • az ülések alkalmával fejlődik az önsmereted, nő az önbizalmad, önazonos leszel, megoldást találsz a problémádra

ÉLETMÓD COACHKÉNT SZINTE BÁRMILYEN PROBLÉMÁVAL MEGKERESHETSZ

  • párkapcsolat
  • stresszkezelés
  • konfliktuskezelés
  • kommunikáció fejlesztése
  • önbizalomnövelés
  • munkahelyi problémák

 

Ha nyitott vagy arra, hogy változtass az életeden jelentkezz emailben a kata.ruttner@gmail.com címre! Írd le pár sorban, hogy miben tudnék segíteni, ezután megbeszéljük, hogy működhet-e valóban a coaching. Találkozhatunk személyesen, vagy skype-on is tudunk beszélni az ár megegyezés szerint. 

Ruttner Kata pszichológia szakos, rendszerszemléletű egészség- és életvezetési coach 

email: kata.ruttner@gmail.com 

 

süti beállítások módosítása