katartik

Doridea - Az inspirációt a természet adja

2012. augusztus 13. - ruttnerkata



A DORIDEA vagyis Márkus Dóra ékszereit nem rég fedeztem fel. Csodálatosak egytől egyig, leginkább a teljesen pasztell színűek tetszenek. Annyira elegánsak, annyira nem hivalkodóak, mégis visszafogottan feltűnőek. Biztosan be fogok magamnak szerezni egy, vagy inkább néhány darabot.
Nem csak most, de most aztán nagyon érdemes a DORIDEA facebook profiljára kattintani, nyári leárazás van ugyanis.

A DORIDEA márka tervezőjének Márkus Dórának az inspirációt a természet adja, ez persze az alapanyagokban is hangsúlyt kap. 
Az ékszerek legfőbb jellegzetessége a különböző anyagok együttes használata, a visszafogottság és a natúr színek használata. A tervező bátran használja és összhangba helyezi a bőrt, a textilt, a papírt és a fémet. 
Az ékszercsalád állandó tagjai a nyakláncok, karkötők, fülbevalók, illetve kulcstartók, várhatóan a család a jövőben folyamatosan bővül.
A DORIDEA évente két szezonális kollekcióval, valamint időről időre különleges limitált darabokat kínáló tematikus kapszulakollekciókkal jelentkezik. 
Minden ékszer egy új ötlet, melyet a természetesség, egyediség és a leheletfinom elegancia tesz különlegessé. 
A márka tervezője nagy hangsúlyt fektet az egyedi igények megvalósítására is, így megrendelésre is dolgozik. Szóval, ha együtt készítjük el ékszerünket Márkus Dórával, biztosak lehetünk benne, hogy egyetlen egy sem jön velünk szembe az utcán.

Márkus Dóra tervező a MOME textiltervező szakán végzett. 










Forrás: stilblog 

süti beállítások módosítása