katartik

Tatár Csilla kitúrta férjét a gardróbból

2012. augusztus 08. - ruttnerkata

Interjú Tatár Csillával a Tv2 műsorvezetőjével

 


Tatár Csilla a Mokka műsorvezetője régi jó ismerősöm. Úgy öt éve dolgozunk együtt itt a Tv2-nél, hol ugyanabban a műsorban, hol pedig mást csinálunk, de mindettől függetlenül tudunk egymásról, egymás dolgairól, ha nem is napi, de heti kapcsolatban vagyunk.
Csilla imádja a divatot, mindig különleges és egyedi darabokat választ, amióta pedig rövidre vágatta haját a fülbevalók is nagy szerepet kaptak az életébe. Szóval a divat imádata, és jó kapcsolatunk miatt is, régi tervem volt már ez az interjú.



Az interjú a Tv2-ben készült, Csilla egy Mokkás értekezlet után, én pedig az Aktívból "szöktem" fel a második emelet egyik csendes zugába, ahol iPhonnal rögzítettük a beszélgetést. Szóval most nem szöveges formában, hanem videóban láthatjátok és hallhatjátok Csillát a többi közt arról, honnan és hogyan jutott el a gyakornoki pozíciótól a Glamour Év műsorvezetője cím megnyeréséig, mit szeret leginkább a munkájában, mely divattervezők ruháit hordja a legszívesebben, és még magánéletébe is betekintést enged és elárulta azt is, hogy férjét Gönczi Gábort teljesen kitúrta a gardróbból.


"Én komplexen ezt az egészet nagyon szeretem." Mondja Csilla a munkájáról. Ebben az első videóban a műsorvezető arról mesél, hogyan lett kezdő gyakornokból, gyakorlott műsorvezető.



Csilla a divatról, a kalocsai mintáról, amelyet egykor annyira szeretett, mostanában pedig egy kicsit hanyagolja. Kedvenc tervezőiről, például Sármán Nóriról és Benes Anitáról is mesél Csilla, na megy vásárlási tippeket is hallhattok Tőle.



Az utolsó videó arról, hogy férje Gönczi Gábor hogy viszonyul Csilla divatmániájához, eddig el nem mondott titkok Csilláék házasságából.





süti beállítások módosítása