katartik

Ragyogó orchidea ékszerek

2014. január 14. - ruttnerkata

A ragyogó orcidea panyizsuzsinál is az év színe, így a tervező MONO ékszerkollekciója már kapható ebben az árnyalatban. A Ragyogó Orchidea egy végtelenül sokrétű szín: pinkek, lilák, mályvák és rózsaszínek megannyi árnyalatát, mint egymásra helyezett és egymásba olvadó rétegeket jeleníti meg. Ez a kirobbanóan energikus szín az innováció, a képzelőerő és a kreativitás színe. Tökéletes divatszín, hiszen egyszerre feltűnő ugyanakkor finom lágy és nőies.

ragyogo_orchidea1.jpg

Ha tetszik a bejegyzés kövesd a katARTik-ot a facebookon is, ITT!

Ez a szín él, sőt szinte vibrál. Energiát és fényt sugároz magából. Nem véletlen a nevében a jelző: ragyogó. Tenni akarás van benne és minden árnyalatával cselekvésre ösztönöz. Mégis a kirobbanó erő mögött ott rejtőzik benne a hihetetlenül finom, lágy nőiesség. Ez a feminin jelleg teljesen feloldja a benne lévő feszültséget. Elsősorban női szín, de mértékkel használva férfiak ruhatárának is remek kiegészítője.

ragyogo_orchidea_06.jpg

Panyi Zsuzsi már az év elején elkészítette a teljes MONO ékszerkollekciót 2014 divatszínében. A MONO kollekcióba 12 féle ezüstözött és ezüst üvegékszer tartozik, és közös jellemzőjük, hogy minden ékszer egyetlen ütős színből áll. Ezek az egyszínű ékszerek – a bogyó, a kocka és a drazsé fülbevalók, az anya-lánya gyűrűk, a medálok, a mandzsetta gombok és a fragil ezüst kollekció ékszerei – csodásan mutatnak az orchidea ezen árnyalatában. Szépség, törékenység és harmónia találkozik ezekben az ékszerekben.

Az ékszereinket nem kizárólag ruháinkhoz, hanem gyakran hangulatunkhoz választjuk. A ragyogó orchidea ékszer jó választás azokra a napokra, amikor kirobbanó formában szeretnék tündökölni.

Ha tetszik a bejegyzés kövesd a katARTik-ot a facebookon is, ITT!

ragyogo_orchidea_02.jpg

ragyogo_orchidea_07.jpg

ragyogo_orchidea_09.jpg

Ha tetszik a bejegyzés kövesd a katARTik-ot a facebookon is, ITT!

kerek.JPGSzerző: Ruttner Kata 

süti beállítások módosítása