katartik

Designer boltok a Szigeten

2013. augusztus 06. - ruttnerkata

A Szigeten nem csak menő zenekarok, hanem Budapest designer boltjai is megjelennek. A többi közt például a Szputnyik Shop vagy a Lollipop Factory is felállította a saját sátrát a fesztiválon. Így nem csak a divatra éhes magyarok, hanem a sok-sok ott bulizó külföldi is megismerheti a magyar tervezők munkáit. Szóval, aki megy az akár ott a helyszínen is beszerezheti azt az egyedi cuccot, amiben bulizhat és garantáltan jól néz majd ki.

 szerk2.jpg

fotó: szputnyikshop.blogspot.hu 

Szputnyik Shop  - Divat a múltból, stílus a jövőből

A Szputnyik shop különleges vintage és retro ruhák, kiegészítők, valamint egyedi, limitált számú új darabok kombinációját kínálja az érdeklődőknek. Értékeljük a stílusost, mellőzzük a tipikust. Akár a költséghatékony gardróbfrissítés, akár egy régi, egyedi darab felkutatása a cél, érdemes benézni valamelyik üzletünkbe. 

1078770_10152456814670931_89759870_o.jpg

" Ha van egy hely, ahol szezont a fazonnal, sárgát a pirossal, rojtosat a szegecsessel keverheted, az biztos, hogy a Szputnyik Shop lesz. Eddig is megőrült nálunk a közönség, de ha eljönnek a fesztiválok, nincs menekvés, elszabadul a világ. Magára ölti Mindenki azt, ami nem, vagy éppen, ami akar lenni, a lényeg, hogy „KELJ KI MAGADBÓL”! Mi pedig már nemcsak az üzletünkben, de ahogy minden évben, úgy most is segítünk Neked a Szigeten! "

 Szputnyik Shop 

942735_10152443411125931_348284190_n.jpg

DIY és mindenféle fesztiváltippet a Szputnyik Shop blogon is olvashattok itt

Lollipop Factory Budapest

Autodidakta alkotók, képzett szakemberek és művészek egyfajta kulturális gyűjtőhelye. A folyamatos áramlás által alakul a helyiség miliője és kínálata. Míg az előbbiről a havi kiállítások gondoskodnak, addig a kisszériás és az egy darabos ruhák, kiegészítőket ők álmodják meg: Acid'n Zorro, Feelinkita, Chobopop, B.KUND, Xthismo, Kukuri Crew, Pleasure Is Pretty, Dogstar és természetesen a Lollipop Factory.

lollipop.jpg

lollipop2.jpg

sziget.JPG

A katARTikot megtaláljátok a facebook-on is ITT, ahol más és több információt is megtudhattok a magyar tervezőkről!

süti beállítások módosítása