katartik

Kata Szegedi 2013 tavasz-nyár - Ruhákra álmodott víz alatti világ

2013. június 08. - ruttnerkata

A víz alatti világ inspirálta Szegedi Kata 2013-as tavaszi nyári-kollekcióját. A különleges, erős energiákkal bíró, könnyen beazonosítható ruhákat a budapesti La Plaza étterem terasznyitóján mutatta be a tervező. A show különlegességét egy egyedi kizárólag az étterem számára tervezett darab adta, amelyet most látott először a közönség. 




„A különleges és saját tervezésű minták adják a tavasz-nyári kollekció alapmotívumait, amelyek jól felismerhetővé és egyedivé teszik az idei darabokat. Fontos volt számomra, hogy különleges, mégis hordható, és könnyen kombinálható darabokat alkossak, amelyeket magabiztosan viselhetnek a kozmopolita nők” – mondta el Szegedi Kata a kollekcióról.




„Nagy öröm volt számunkra az együttműködés, hiszen míg a La Plaza étterem a gasztronómia területén örvend nagy népszerűségnek, és nyújt magas színvonalú szolgáltatást, addig a KataSzegedi márka ugyanezt teszi a divat területén. Az étterem számára is kiemelten fontos, hogy vendégei elégedetten és a luxus élményével távozzanak, így a két márka tökéletesen kiegészíti egymást” – mondta el Kate Davies, a Iberostar Grand Hotel Budapest igazgatója.





süti beállítások módosítása